S grilem od nás rožníte bez karcinogenů

Výhody a přednosti našich grilů

  • ohniště umístěno v zadní části grilu - mastnota neodkapává do ohniště
  • díky unikátní technologii rychlá příprava kýty, nízká spotřeba tvrdého dřeva
  • plně mobilní a skladný díky demontovatelnému podstavci
  • jednoduchá obsluha a čištění grilu
  • vyroben z kvalitního nerezového materiálu
  • gril je certifikován

Informace k zapůjčení grilu naleznete  Z D E: 

Postup pro grilování kýty.

  • naloženou kýtu vybalíme z igelitu
  • napíchneme na rožnící jehlu a takto nachystanou kýtu zabalíme do alobalu
  • cca 3hod grilujeme (nejlépe topení tvrdým bukovým dřevem)
  • kýtu zbavíme alobalu, potíráme připravenou marinádou a rožníme další hodinu
  • hotovou kýtu postupně okrajujeme a okrájená místa potíráme marinádou
  • díky jedinečné konstrukci grilu takto postupujeme až k samotné kosti

Postup při grilování uzené šunky s kostí

  • naši šunku stačí na grilu pouze prohřát(grilovat) a během hodiny můžete okrajovat
  • při prohřívání(grilování) nutno potírat předem připravenou marinádou
Díky pečlivému výběru a přípravě kýt pro grilování a jedinečné konstrukci grilu můžete jednoduše dosáhnout skutečně skvostných gastronomických zážitků. 

Za vaše názory, zážitky a podněty budeme vděčni.

Recept na 2,5l marinády na potírání kýty:

  • 1 l oleje
  • 0,5 l vody
  • 1 l piva
  • 4 ks stroužky česneku
  • 2 polévkové lžíce grilovacího koření
  • 2 polévkové lžíce hovězího vývaru (v prášku)
  • 1 polévková lžíce sojové omáčky
  • 1 čajová lžička vegety

Nejlépe se potírá grilovaná kýta větvičkami jalovce, maso tak získá příjemnou vůni a kořeněnou chuť po jalovci.

 

Jsme rádi, že vám můžeme zprostředkovat tento nevšední a jedinečný gastronomický zážitek.